Skip to main content

OnePlus 12R

Smooth Beyond Belief

*Kantar 2023 Brand Survey (I alt n=2000 smartphone-brugere og tidligere brugere), 50% af nuværende og tidligere brugere har anbefalet OnePlus inden for det seneste 1 år. Data indsamlet i februar 2023
oneplus 11

OnePlus 12R er designet til at skubbe til grænserne for hvad en smartphone kan. Og det hele starter med nogle utrolige fremskridt inden for software, der er designet til at optimere alle dele af din telefons ydeevne. For når du har at gøre med et flagskibs ultimative ydeevne, er der ikke plads til langsomlighed og ustabilitet.

OnePlus 12R Specifikationer

  • 4. generation Hasselblad kamera

  • 100 W opladning + 50W trådløs

  • 2K 120Hz ProXDR skærm

  • Snapdragon 8 Gen 3 processor

  • Aqua Touch

oneplus 11 specs

OnePlus 12R – En tunet Snapdragon chip

Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 2 chipsættet i OnePlus 12R, er et kraftfuld octa-core 4 nanometer bæst af en processor. Det er en chip vi kender godt, efter at den har optrådt i OnePlus 11. Dette betyder, at vi har brugt et år på at tune chippen til at give den absolut bedst mulige præstation. Sammenlignet med 8 Gen 1 chippen, får du 35 % bedre CPU-ydeevne, 25 % bedre GPU-ydeevne og en forbedret kameraoplevelse.

OnePlus 12

OnePlus 12R – Kamera

OnePlus 12Rs hovedkamerasensor er den universelt roste Sony IMX890, en 50 megapixel flagskibssensor kendt for at producere fantastisk all-round fotografering. Da vi besluttede, at det ville være hjertet af OnePlus 12R, gav vi den et seriøst hastighedsboost – du vil finde ud af, at den skifter tilstand, zoomer og tager billeder hurtigere end nogensinde, samt hurtigere til at behandle billeder. Og den har optisk billedstabilisering, så selv dine billeder med svagt lys vil ikke være lave på detaljer.

OnePlus 12R – Den mest avancerede OnePlus skærm nogensinde

OnePlus 12R har vores mest banebrydende skærm nogensinde, nemlig fjerde generation af LTPO 120Hz ProXDR. Det er et stort skridt op fra vores tidligere og kommer med opgraderet lysstyrke og farveniveauer, samt bedre touch-følsomhed. Det er takket være LTPO 4.0, et intelligent dynamisk opdateringshastighedssystem, som gør det muligt for OnePlus 12R at skifte mellem 1Hz og 120Hz opdateringshastigheder hurtigere og smartere end nogensinde før. Dette sparer batterilevetid og giver dig en jævnere helhedsoplevelse. Så om du bare kigger på din telefons Always On Display ved 1Hz eller du browser med hele 120Hz, har OnePlus 12R dig dækket.

OnePlus 12R – Det største batteri i OnePlus’ historie, bygget til at oplade hurtigt

Et flagskib fortjener et strålende batteri, så vi har givet OnePlus 12R det største batteri i OnePlus’ historie. Vores 5.500 mAh batteri, har samme fysiske størrelse som før, men indeholder flere milliampere-timer per millimeter end nogensinde før. Og takket være 100W SUPERVOOC opladning, kan OnePlus 12R oplades øjeblikkeligt og gå fra 1-100% på kun 26 minutter.

OnePlus 12R - Aqua Touch

Nyd en uafbrudt berøringsoplevelse, selv når skærmen er våd, takket være vores egenudviklede Aqua Touch teknologi. Uanset om telefonens skærm bliver våd af regn mens du ringer til en taxa, eller sveder på fingrene på grund af et intenst spil, sikrer Aqua Touch en præcis berøringsoplevelse, som du ikke finder på andre smartphones.

Køb OnePlus 12R hos en af vores forhandlere.

Nyhed

Smooth Beyond Belief
OnePlus 12

Banebrydende OnePlus-flagskib
med 4. generation Hasselblad-kamera til mobil.

Nyhed

Unlock Pure Harmony
OnePlus
Buds Pro 2

Op til 48 dB intelligent adaptiv støjreduktion
Øretelefoner + etui: 39 timer batteri